+45 98 159 500   | tt-coil@tt-coil.dk

Om os

tt coil as

Siden 1976 har tt coil været en af Europas førende leverandører af lamelvarmevekslere, tørkølere og kondensatorer. I dag er virksomheden ejet af den svenske virksomhed GL Beijer AB og indgår dermed i én af verdens største leverandørgrupper af køleudstyr, Beijer Ref.

Vi arbejder tæt sammen med de øvrige udbydere og producenter af varmevekslere i Beijer Ref gruppen og forhander desuden en lang række af certificerede produkter til køleindustrien på vores svenske produktionsenhed.

Med salgsafdelinger i København og Aalborg samt stærke eksportforbindelser i hele verden suppleret med veluddannede samarbejdspartnere har tt coil etableret et godt grundlag for at opnå den faglige kompetence og nærhed til kunderne, som vi finder vigtig.

tt coil´s produktprogram er meget alsidigt og med mange materialekombinationer. Ønskes et specialprodukt udført, er vore ingeniører i stand til at udarbejde en løsning baseret på den nyeste teknologi ved hjælp af velafprøvede beregningsmetoder.

Kontakt vores salgsafdeling og få udarbejdet et tilbud.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.